Kayak ve Snowboard Botlarınız için Muhteşem Çözüm

Snowboard, kayak, hokey, buz pateni  gibi kış sporları  denge, kontrol ve rahatlık için ayağa tam oturan düşük hacimli özel botlar kullanmayı zorunlu kılar. Kış sporları malzemeleri seçiminde en çok dikkat edilmesi gereken nokta botlarımızdır. Ayağınıza uygun bir  ayakkabı vücudunuzdan zemine enerji iletimini rahat bir şekilde gerçekleştirecek, performansınızı artıracaktır. Ayak ve ayak bileklerindeki yanlış dizilim vücudun genel duruşunu ve verimliliği etkiler bu da dengenin, kontrolün ve dayanma gücünün azalmasına neden olur. Ayak uygun desteklenmediğinde, her bir dönüşün kuvvetiyle boşa güç harcanır ve hassasiyet azalır. Enerji ve darbeye bağlı etkinin aktarılması genel olarak verimsizdir; ayakları, bacakları ve sırtı yorar. Bitmeyen keyifsiz gece yorgunlukları da tam olarak bu noktada başlar.

KIŞ SPORLARINA ÖZEL GELİŞTİRİLEN FOOTBALANCE PERFORMANCE SERİSİ İLE KAYAK KEYFİNİZİ EŞSİZLEŞTİRİN!

FootBalance Performance serisi, sadece 41 gram ağırlığında olup düşük hacimli kayak botlarınızla mükemmel uyum sağlar, her bir dönüşte daha iyi bir denge, kontrol ve duyarlılık sağlamanız için uygun dizilimde ayaklarınızı destekler. Hızlı ayak çalışmaları için hazır, dayanıklı ve aşınmaya karşı son derece dirençlidir. Nem-emici materyalleri ve derin topukluğu sayesinde kişiye uzun süreli konfor sunar. Vücudunuz daha verimli çalışır; sakatlık riskini azaltır. Kontrollü dönüşler için sağa-sola eğildiğinizde, gücü düzgün bir şekilde yönlendirmenize yardımcı olur.

Eşsiz ayaklarınıza göre şekillendirilen FootBalance Performance serisi ile gün boyu konfor ve sağlık içinde spor yapabilir ve kışın keyfini çıkarabilirsiniz.