Vücut Kinetik Zinciri

Kemikler, kaslar, eklemler ve dokular vücudumuzun kinetik zincirini, ayak ve ayak bilekleri ise bu zincirin temelini oluşturur. Nasıl bir binanın temelinin sağlam olması gerekiyorsa, vücutlarımızın da temeli ayaklardır. Sağlıklı bir şekilde dengelenmiş ayak ve ayak bilekleri vücudumuzun kusursuzluğunu sağlamada büyük rol oynar.

Oysa ki insanların %75’i içe-dışa basma, düz taban, taban çöküklüğü, yüksek taban gibi ayak ve ayak ile ilgili problemlerden şikayetçidir, bazen problemin kaynağının farkında dahi değillerdir. Ayak bileklerinin yanlış dizilimi dizleri, kalçayı, beli ve kinetik zincirin geri kalan tüm kısımlarını olumsuz etkiler. Yorgunluklar, bölgesel ağrılar ve sakatlıklar genellikle dengelenmemiş bir vücut kinetik zincirini işaret eder. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam, dengelenmiş sağlıklı duruşumuzdan başlar.

FootBalance %100 kişiye özel ortopedik tabanlıkları ayak problemlerinden ve yanlış dizilimle ilgili sorunlardan şikayet eden hastalar için hızlı ve etkili tedavi imkanı sunar. FootBalance, içe-dışa basma, düz taban, yüksek taban, topuk dikeni, halluks valgus gibi  birçok medikal probleme özel hastanın ayağı ve vücut dengesi için kişiye özel ortopedik tabanlığı oluşturur; hızlı, konforlu ve etkili bir çözüm sunar.  Geliştirdiği inovative ısı teknolojisi sayesinde sadece 10 dakika içinde kişiye özel ortopedik tabanlıklarını hazırlar.

Yaşam ve spor kalitenizi iyileştirir. Sağlıklı adımlar için ayak tipinizi öğreniniz, ücretsiz ayak analizinizi yaptırınız.